Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Έλληνες πολίτες χειροκρότησαν το Ιατρικό Προσωπικό της Χώρας.




Κατ΄ αρχάς μακάρι να σας χειροκροτούσαν, απλώς με την βοήθεια των ΜΜΕ, αντέγραψαν συμπεριφορές άλλων Λαών. Δυστυχώς οι νεοέλληνες καταντήσαμε μόνο ως αντιγραφείς. Κανονικά έπρεπε να οργανωθεί ένας μαραθώνιος τηλεοπτικός για την συγκέντρωση δωρεών προς τις οικογένειες των ανθρώπων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας. Αυτών που τρέχουν και φθάνουν να εξυπηρετούν ξεπερνώντας εξαντλητικά ωράρια, μακριά από τις αγαπημένες τους οικογένειες, ώστε να κρατήσουν την κοινωνία "καθαρή" από άποψη υγείας.
Ο κύριος Μητσοτάκης, στο τέλος της κρίσης ένεκεν του Covid-19, θα όφειλε να σας ευχαριστήσει ουσιαστικά για τον ηρωικό σας αγώνα. Εύχομαι δε, να τον προλάβουν οι κατά τόπους Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες.
Πολλοί ομιλούν για τον Μητσοτάκη, αλλά, ο Μητσοτάκης δεν είναι μόνο Μητσοτάκης, είναι ο πρωθυπουργός, και δεν ευθύνεται για τα λάθη του αποκλειστικά. έχει ή δεν έχει ικανά στελέχη θα κυβερνήσει τέσσερα χρόνια και μετά ο Λαός θα αποφασίσει εκ νέου.
Τα υπόλοιπά κόμματα, καλά θα κάνουν να προτείνουν λύσεις ορθές και εφικτές, ώστε να αξιολογηθούν, εάν είναι ικανά να κυβερνήσουν ή είναι μόνο διακοσμητικά κόμματα στην βουλή, που συνεχώς ομιλούν για λάθη της κυβέρνησης και κλωσούν τα προεκλογικά τους προγράμματα.
Κάποια κόμματα έχουν στελέχη και δεν έχουν αρχηγό.
Άλλα κόμματα έχουν αρχηγό και δεν έχουν στελέχη.
Υπάρχουν κόμματα με άριστη οργάνωση και νεκρά προγράμματα.
Βρίσκονται και κόμματα της διαμαρτυρίας που προσομοιάζουν με τα κόμματα της παρέας.
Όλα τα κόμματα έχουν τον χρόνο να μας πείσουν. Το θέμα είναι, θέλουν να μας πείσουν; Μπορούν να μας πείσουν;

Ευχαριστώ για τον Χώρο σας και για τον Χρόνο σας.
Να είστε πάντα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις